Ж У Р Н А Л № 68

У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія —

СЛУХАЛИ:

Звіт голови Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань протоієрея Владислава Діханова про діяльність очолюваного ним Відділу у 2014 році.

УХВАЛИЛИ:

  1. Схвалити роботу Синодального відділу Української Православної з соціально-гуманітарних питань у 2014 році.
  2. Подякувати голові Синодального відділу УПЦ із соціально-гуманітарних питань протоієрею Владиславу Діханову за понесені труди.
  3. Наголосити на важливості подальшої роботи Української Православної Церкви у соціально-гуманітарному напрямі та наданні допомоги постраждалим жителям Донецької і Луганської областей та вимушеним переселенцям.
  4. Для ефективного розподілу гуманітарної та матеріальної допомоги зобов’язати Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань розробити програму з надання адресної допомоги жителям Донецької і Луганської областей та вимушеним переселенцям.
  5. Доручити Синодальному відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань забезпечити, у співпраці з благодійним фондом «Фавор», реалізацію програми адресної допомоги в єпархіях Української Православної Церкви для жителів Донецької і Луганської областей та вимушених переселенців.
  6. Зважаючи на значимість такого проекту, закликати усіх вірних Української Православної Церкви долучитися до програми Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань з надання адресної допомоги жителям Донецької і Луганської областей, вимушеним переселенцям, військовослужбовцям, пораненим та постраждалим під час військових дій в зоні АТО.

Просмотры (24)

Комментирование запрещено