Приорітет  – роботі з дітьми та молоддю.

02 липня 2014 року в приміщенні Ізюмського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Харківській області проведено 2 заходи з неповнолітніми засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі:

1. Духовно-просвітницький захід за участю керівника соціального відділу Ізюмської єпархії о. Симеона, представників Ізюмських районного та міського ЦСССДМ, під час якого представник Православної церкви розповів про духовне відродження людини, пояснив, як потрібно поводитись в храмі, звернувся з бесідою до неповнолітніх та молоді, що були присутні на заході – 10 осіб. Засуджені подякували за змістовну розповідь, кожен з них висловив свої побажання відвідати храм, почути розповідь про споруду, її історичну та духовну цінність. Представник Ізюмського МЦСССДМ Пасюк Олександр провів бесіду про моральне зростання людини.

2. За участі співробітника Харківського обласного благодійного фонду «Альянс» Коваленко Оксани проведено анонімне тестування засуджених неповнолітніх на виявлення у них вірусів гепатиту В, С, сифілісу, ВІЛ-інфекції , також проведена бесіда психологічного характеру.

Начальник Ізюмського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Харківській області

Інна Погореленко

This slideshow requires JavaScript.

Просмотры (21)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *